13 Nisan 2012 Cuma

Venüs!

'Bu bayan bloggerların da gizem olayını anlamıyorum yea' diye bilgelik yapan mükemmel insan. Şimdi  sana başımdan geçenleri anlatsam o cümleyi tersine çevirir 'Bu bayan blogger'ların (kişisel bloglar) da kendilerini açıklamalarını anlamıyorum yea' dersin!

Bir kere Türkiye'deyiz. Hiç birimiz yabancı filmlerde ki ailelere sahip değiliz. Yani bilemiyorum, annenizle babanız salonda otururken siz odanızda erkek arkadaşınızla rahat rahat seviştiniz mi hiç? Bu ülkede namus cinayetleri işleniyor, bu ülkede sırf erkek arkadaşı var diye kızını okuldan alan babalar var. Bu ülke de komşu, akraba dedikodusu var. Aileniz sussa, onlar susmuyor. Üstelik o çenelerin yorgunluk denen şeyden gram haberi yok!
Mantıklı bir açıklama bile yapamıyorsun, tartışamıyorsun. Kendi doğrularından eminler çünkü. Ve sen o doğruların dışına çıktıysan alman gereken sıfatı en yakın zaman da onlar sana takacaklardır.

Sanal aleme de sızdılar ve biraz sonra kapatacağım blogun adresini buldular, üstüne bir de hakaret içerikli bir mail. Kafamda tonlarca soru canlandı? 
'1 yıl emek verdim, o blogu kapatmalı mıyım?'
'Acaba annemlere söylerler mi?'
'Linki herkese atar mı ki bu salak yea?'
Panik oldum. Önce önemli, hayatımın detaylarını içeren tüm yazılarımı sildim. Ya blogum alt üst olacaktı, ya da hayatım. Blogu yeniden kurmak kolaydı, ama ya hayatı? Kuramazdım yeniden. Halledemediğim tonla problemim varken, bir de onunla uğraşamazdım. Vazgeçtim...

Ve Venüs oldum... 
X blogumda yaptığım hataların üstünü teker teker çiziyorum. Sevgilim dahil, hiç kimse bu blogtan haberdar olmayacak. Ve sanırım artık hiç bir şey içimde patlamayacak!

Şimdi eski blogumu bilenlerle bir oyun oynayacağız. Ben 1,2,3 diyeceğim ve onlar eski nickimi unutacak!
1,2,3!
Muck!

37 yorum:

  1. Hayırlı olsun :D
    Dilediğin gibi biyer oluşturursunn umarım :)

    YanıtlaSil
  2. İlk yorum benden olsun isterdim ama olsun bakalım.. :)
    Şunu merak ediyorum ki acaba eski takipçilerin arasından olup da bu blogtan haberi olmayanlar acaba neden bana yeni adresi vermedin ... sorunsalını sana yaşatırlar mı ki? Bence yaşatırlar. Keşke 'Tamamen kapattım. Blog olayını hayatımdan kaldırdım.' deseydin de bu iş daha kolaya bağlansaydı. Neyse biz önümüze bakalım. Umarım en temizinden daim kalır... ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok sanmıyorum, ya yaşatmazlar heralde öle bişi :)
      İnşallah, güzel dileklerin için saol.:)

      Sil
  3. inşallah şimdi her şey istediğin gibi olur. ben de yapmayı düşünüyorum aynı şeyi ama bakalım zaman ne gösterir bilinmez. umarım şimdi her şey çok çok daha güzel olur :) eski adın mı? o da ne? venüs yapma böyle şakalar lütfen :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa canım eski blogger gibi görünmek istedim, yemediniz.:(

      Sil
  4. Canım hayırlı olsun ınsallah hersey daha guzel olur bundan sonra benımde bu blogum yenı henuz acemıyım anlayacagım ama takıbe alırsan sevınırım :)) ayrıca bır daha bızı guzel yazılarından mahrum bırakma sakın :(

    YanıtlaSil
  5. venüüüs hoşgeldin tanıştığıma memnun oldum:) yeni misin buralarda;)

    YanıtlaSil
  6. Hosgeldin Venüs :) artık hicbirsey icinde kalmayacak:) hayatında güzellikler dilerim sana^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın kalmayacak.:)
      Teşekkür ederim ^^

      Sil
  7. Aaa merhaba, hoşgeldin.. nickinde çok güzelmiş :D:D bende 1'i yok mu? ya katılıyorum, keşke yeni blog açıyorum demeseydin.. yeni blogunun linkini isteyenlerden, o kişilere ulaşabileceklere falan verme bari bebeğim linki.. yine başın ağırmasın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nick annem çok sağlamdı ^^ :)
      Eğer tahmin ettiğim kişi blogger değilse ulaşamaz :)

      Sil
  8. Aslında 1'i yok mu?'nun söylediği şeyin üstüne o eski blogda oyun oynasan ya da oynasak?
    Veda ediyorum desen?
    Bizde ah vah etsek mesela?
    Bence senin için daha etkili bir çözüm olur ve böylece tamamen sanal kalmış olursun.
    Bu bloğun adresini vermediğin insanlar gönül koyacak soracak sana kendini kötü hissettirecek.
    Belki böylelikle en azından bunlardan kurtulmuş olursun.
    Bu arada hayırlı ve uğurlu olsun :)
    Venüs.
    Sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi kısa birşey yazdım :) Yeni blogtan bahsetmedim, zaten bloguda silmeyi düşünmüyorum sonra aynı adresten birileri alıyor tribe giriyorum ben, kalsın öylecece:). Bir mail adresi bıraktım sadece :)

      Sil
  9. Bak bunu hayatının yeni bir fırsatı olarak değerlendir.
    Yepyeni bir blogun oldu, tamamen özgürsün :)
    Kendine olan özgüvenini kaybetme, ben hep yanında olacağım unutma :)
    İyi ki varsın Ankara'nın Gülü ^_^

    YanıtlaSil
  10. Saol Vişne'ciiim :) Öyle olmasını umuyorum, eğer bu kez de patlarsa zaten blog olayından elimi ayağımı çekerim.:)

    YanıtlaSil
  11. Benim cesaret edemediğimi yaptınn. bir blog açıp bir heyecanla eşe dosta söyleyen sonra yazacakları içinde patlayanlardan biri de benim! Seni takip etmekten vazgeçmeyeceğm nereye gidersen git peşindeyim!!! :) Venüs.. Venüse biz Zühre yıldızı deriz.. Kenan ışıktan öğrendim :) Sevgiler, öpücükler :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstemediğim kişiler, başıma bela olabilecek tipler öğrenmeseydi bende cesaret edemezdim açıkcası :)
      İlk zamanlar da bende millete adresimi verdim sonra yaptıkları yorumlar bile batmaya başladı.:D
      Bu kez aynı hatalara düşmemem gerekiyor sanırım.:)

      Öperim :*

      Sil
  12. aa sen de kimsinnn? =) unutmuşum bile kiii..

    YanıtlaSil
  13. Neyi unutacaktık?Unuttumda. :))

    YanıtlaSil
  14. Bilmiyorum bende unuttum.:D

    O değil de balık karikatürlerine döndük böle ahah :D

    YanıtlaSil
  15. Hadi hayırlı olsun bakalım :))

    YanıtlaSil
  16. Hoşgeldin ve hep hoş kalırsın inşallah.
    Yeni blogun hayırlı olsun.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşalllahhh dedim içimden kocaman.:)
      Teşekkür ederim.:)

      Sil
  17. hayırlı olsun yavrucum :)) en mantıklısı oldu bu. Ben de bi tek sevgilime söyledim blogumu, ondan da baska kimsem yok zaten anlayabilecek. buradaki dostluklar yetiyor bana. daha ne? sen de dök içini, kus ama pisliklerini ya da ettiğin küfürleri gösterme dışarıya. iki hayatın olsun biri X öbürü Venüs. Ki ben X'in kim olduğunu öğrenmeye, deşifre etmeye çalışmakla değil, Venüs'le mutlu olmaya bakacağım. Umarım herkes aynı şeyi yapar artıkın. Salla herkesi, dök içini, seviyorum seni!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saolll canım :))) Bu kez sevgilime bile söylemeyi düşünmüyorum ben, onun çenesi durmuyor orda burda söylüyor sonra.:))

      Yorumun çok anlamlı oldu benim için, teşekkür ederim.:)

      Sil
  18. senin eskiden kim olduğunu hatırlamıyorum ama bende yakın zamanda böyle birşey yaşadım venüs. hemde benim karşı karşıya gelmediler aylarca sessiz sessiz beni izlediler, bunu dolaylı yollardan arkamdan konuştukları çirkin laflarla öğrendim. bu olay ilk olduğunda yeni bir başlangıç yapmadığım için çok pişman oldum sonra ama bende daha yeni senin yaptığının aynısını yaptım! :)
    şimdi çok mutluyum. Kendim hakkımda yazı yazma şevkimi kırsa da zamanla eski halime geleceğimi biliyorum. Ne kadar yazmadan durabiliriz ki :)
    iyi yapmışsın. Umarım iyi yapmışızdır :)
    her şey umarım iyi olur senin için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim yakın arkadaşlarım haberdarlardı aslında, zaman zaman kendimi çıplak hissetsem de bu durumu fazla önemsemiyordum. Ama bir akrabam tesadüfen beni okumaya başlamış ve zamanla o kişinin ben olduğumu anlamış... Sonrası patlama noktası...

      Şimdi sevgilim de dahil hiç kimseye söylemedim rahat rahat yazıyorum. Ama hala içimde bir korku yok değil, çünkü blogun biraz büyüdüğü zaman ister istemez senin hayatından birileri de seni okumaya başlıyor ve sonra yazdıklarından sen olduğunu anlıyor...

      Ama bu kez olursa dayanamam. 4. blogum bu benim! :)

      Umarım doğru olanı yapmışızdır dediğin gibi.:) Ve umarım bu kez, istemediğimiz olaylarla karşı karşıya gelmeyiz.:)

      Sil
  19. yeni blog'un hayırlı olsun :) lişisel blog olayında, birileri öğrenmeye başladığı an arkası geliyor. benim de başıma gelmişti. insan her istediğini yazamayacaksa neden yazsin ki? en iyisini yaptın. umarım endişe ettiğin şeyler yersiz çıkar.
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok haklısın, blogun dağılması için bir kişinin haberdar olması yeterli aslında. İyi niyetli ya da kötü niyetli olarak ayıramam ama bir şekilde birilerini haberdar ediyorlar.:)

      İçimden geçenleri yazamadıktan sonra, o sadece bir gösteriş oluyor. Diğer blogum benim real hayatıma da popülerlik katmıştı, ama son zamanlarda kendim olamıyordum, üzüntülerimi yazamıyordum... Yaptığım tek şey insanların eğlenmesini sağlayacak yazılar yazmaktı. Tribünlere oynamaya başlamıştım.:D

      Sil
  20. Hoşgeldin Venüüs (: Birden kanım kaynadı sana, çok sıcak yazıyorsun (: X'i bilmem ama bu bloğu sevdim hep okurum artık ben :*

    YanıtlaSil
  21. Venüs ismine ne de güzel alıştım yorumları okurken :) Blog alemine hoşgeldin Venüüüs! :p :):):) Senden mahrum kalmak istemezdim :)

    YanıtlaSil