13 Nisan 2012 Cuma

Lanetlendim!

Az önce çikolata yerken, boğazıma takıldı kendileri ve tam 43 saniye nefes alamadım. Tamam saniye saniye saymamış olabilirim, ama tahminen bence bu kadardı. Kıpkırmızı oldum.

3 gün, bilemedin 5 gün önce Can'ın (sevgilim) bilgisayarına bir bardak dolusu kola döktüm. 

3 gündür evden çıkmıyorum, ama doğum günümü Ankara'da geçirmek için annemlere 'Sınavlarım bitmedi yea' diye yalan söylüyorum. Akabinde vicdan azabı çekiyorum.

Alnımın ortasında kocaman bir sivilce çıktı, aynı şekilde bir tane de kaşımla burnumun ortasında çaprazlama duran bir cisim daha çıktı. Başımı da ağrıtıyor pislik!

Sınıf arkadaşlarım tez teslimini gerçekleştirdiler, ben daha tezimi alamadım. Üstelik bu dönem aldığım dersleri yine en kazık hocalar veriyor! Nefret ediyorum!

En yakın arkadaşlarımdan biriyle küstüm. Şimdi pişman oldum 'Gelse de konuşsak yea' diyorum, ama diğer arkadaşlarım o kızla değil konuşmak, aynı hava sahasında nefes almaya bile tahammül edemiyorlar. Üstelik arkasından konuştuğum için 'iki yüzlü' damgası yemek var işin ucunda!

Göt korkusuyla yaşıyorum sürekli. Ailem'e söylediğim ve asla açıklayamayacağım yalanlarımdan mı bahsetmeliyim şimdi, yoksa ortaya çıkarsa ne bok yerim, nasıl bir yol izlerim stratejilerimden mi? Ama en iyisi bahsetmemek. Yine kapıldım bu göt korkusuna.

Emlak'cı, ev sahibi ve apartman yöneticisi gibi 3 mesleği aynı anda idare eden, sert görünüşlü adamdan kaçıyorum. Çünkü beni ne zaman yakalasa sorguya çekiyor. Apartmanı mı bombalıyoruz? Ne yapıyoruz amk. Kavga esnasında duvara bardak çarpma, her evde yaşanabilecek şeyler. Uzatmasın.

Alışveriş konusunda sürekli dört ayak üstüne düşen arkadaşımı kıskanıyorum. Yeni aldıklarını giydiğinde içimden 'İnşallah yırtılır, inşallah kola dökersin' diye beddualar ediyorum. Sonra kendimi tutamayıp alışverişe çıkıyorum ve en dandik ürünü, olabilecek en yüksek fiyata alıyorum.

Ve bunları yazıp, üzerimden attığımda kurtulacağımı düşünüyorum! Salaklaşıyorum ama umudumu kaybetmiyorum en azından. 

16 yorum:

  1. geçmiş olsun :/ arkandan atlı kovalıyor gidi değil de yavaş yavaş ye o çikolatayı biraz tadını çıkar ahahah

    sivilceler için 1 çay kaşığı limon, süt, tuz ve şeker karışımını sürersen kurutuyo -en azından bende işe yarıyo- suratında bekletme ama cildin de kurur 5dk sonra falan yıka iyice

    kavga sebebinizi bilmiyorum ama yokluğunu hissediyorsan konuş derim. hangimiz sinirlendiğimizde başkasının arkasından konuşmuyoruz ki? sana laf etmek isteyen önce bi kendilerine baksın.

    o adama gelmişler! o lanet olasıca 3 meslek aynı anda yapılır mı ya?! neden sana patladığı belli adamın kafa bi dünya geziyordur ortada.
    yazarak rahatlama hepimizin denediği şey ya o kadar üstüne gitme.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim, aslında gerçekten yavaş yiyodum hatta ağzımda eritiyordum birden nefes boruma yapıştı alçak çikolata! :)

    Sivilceler için bunu uygulayacağım, 2. kez teşekkür ederim.:D

    Kavga sebebimiz aslında saçma, birikimlerdi ama kısacası... Ben konuşsam o yanıt verir biliyorum ama ben konuşacak yüzü bulamıyorum kendimde.:(

    O adama gerçekten gelmişler.:) Görsen buna emin olursun iyice.:D

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun ufacık bir lokma insanı öldürebiliyor.
    Bence cildiyeye git çünkü her tarif uymayabiliyor herkesin cildi farklı.
    Bana tonik ve jel verdiler geçti.
    Allah yardımcın olsun canım.:)

    YanıtlaSil
  4. Haklısın canım ufacık lokma boyundan büyük işlere kalkışıyor.:(
    Geçer diyorum gitmiyorum, ama 2 tanesi yerleşti yüzüme gitmiyorlar, en iyisisi gideyim ben bi.:)

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun bebeğim, dikkat et azıcık :)

    Alışveriş konusunda da ahh ahh desem yeterli olur heralde ? :)

    YanıtlaSil
  6. Saol hayatım :))

    Gerçekten yeterli oldu.:D

    YanıtlaSil
  7. diğerlerine çare olamam belki tatlım amaa alışveriş konusunda birkaç ipucu verebilirim sanaaaa ;)

    YanıtlaSil
  8. Yazarak en azından biraz hafifliyorsun diyelim o zaman.. :))

    YanıtlaSil
  9. O ailelere söylediğimiz yalanlar varyaaaa, sonra götünde patlıyo bebeğim, benim şuan patlıyo yani, sevgilime gitmelerim ,kalmalarım hepsi bir bir ortaya çıkıp götüme kaçıyo, inşallah sen yaşamazsın aynı şeyi..
    En yakın arkadaş olayına gelince, siktir et olum, kimse için değimiyo, ben artık gidene eyvallah , gelene hoşgeldin modundayım , en güzeli..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim götümde patlarsa tam patlar parça parça olurum ben :)

      Gerçekten en güzeli ama arkadaşlık konusunda cin görünsem de çok safım ben ya. Ne bilim... Kimseyle küs kalmak istemiyorum hiç... İçim içimi kemiriyor

      Sil
  10. Yazmak iyidir böyle rahatlatır işte.
    Dönemlik bir şeydir bu.
    Alış veriş konusunda kendini kayıp mı ediyorsun yoksa o an güzel mi geliyor sana?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten iyi.:)
      İkisi de oluyor aslında.:D

      Sil
    2. Hmmm bence bu konuda senin bu durumuna bir çare bulmalıyız Venüs :)
      Ciddiyim :)

      Sil
  11. Pek tarzıma uymayan bir yazı olsa da okumuş bulundum bir kere yorumsuz kalmakta bir yorum olmakla beraber nedense yorumlu kalmak istedim. Evrenin ne kadar negatif enerjisi varsa üzerine çekmişsin anlaşılan, kısaca diyeceğim Evren ile konuşmaya başladığında hepsi geçer...

    YanıtlaSil