14 Nisan 2012 Cumartesi

Doğum günü stresi!

Doğum günüme 1 hafta kala, içimi fareler kemirmeye başlıyor. Benim için doğum günü demek, 30 kişilik bir pasta masrafı, mekan ücreti, hesabı ödemeden giden dingillerin bıraktığı adisyonlardan ibaret. Kısacası stres.

Geçen sene kırmızı ışıklarıyla pavyonu andıran bir barda, pavyon şarkıcısı tipimle kutladım doğum günümü. Müzik olayı desen, apaçiden türkücüye, ülkücüden koministe, kırodan tikiye her kesime hitap ediyordu. Apaçiler sahnede şu müzikle apaçi dansı yaparken, birden kodaman amcalarım sahneyi doldurup Gız ben senin canına diye bağıra bağıra, kendinden geçe geçe halay çekiyordu. Hemen arkasından kendini dansçı ilan etmiş, burnunu karıştırırken adeta orgazm olan, canım arkadaşım Sidikli Kamil kasıla kasıla kalkıp swing yapıyordu. Bense alkolün etkisiyle kendimi adeta bir Jennifer Lopez olarak görüyordum, her müzikte kendimi sahneye atıp ordan oraya zıplayıp durmuşum. 

Bu sene ise; arkadaşlarımın yoğun isteği ve 'Bak geçen sene ki yerde olursa gelmem ha' tehditlerinden dolayı, onların da seveceği bir mekan ayarladık. Yalnız bu kez mekan sahibi tanıdık değil! Her türlü hesabı geçirme, çerez kitleme, bıçak parası isteme gibi çirkeflik yapma hakkına sahip. Normal şartlarda pazar günleri canlı müzikte yok ama sırf istiyoruz diye yarın canlı müzik olacak, adamlara söylediğimiz rakama ulaşamazsak ve yarın o adam zarar ederse, bizi kim kurtaracak Süperman mi?

Yok yok ben uyuyamam bu gece. Ayrıca hala kıyafetlerimi ayarlamadım, ve gelenlerin sadece üçte biri kız! Arkamdan 'ehehe hiç kız arkadaşı yok mu bunun yea?' diyecekler! Ne yapabilirim? Bella memlekete gitti, Mor ile küstüm, Işığın akşam 10'da Adana'ya otobüsü var, Kaşar telefonuna bakmıyor. Toplamda 10 kız falan var, ama erkekler boy boy. Seç beğen al. 

Aaauuf! Streslendim yine, her sene böyle oluyorum. İnsan heyecanlanır oysa, bense sadece yapmam gereken bir görevi tamamlamak için programlanmış gibiyim. Tek isteğim bir aksilik olmaması ve 'olur tabii ki gelirim' diyenlerin mutlaka gelmeleri.

'Başkalarının doğum gününde eğlencenin dibine vurup, kendi doğum gününde strese gömülmekte bi ilginç.Ama ilginç bi insanım neticede.'


25 yorum:

  1. Ankarada olaydım bende gelirdim yeaa.. ayrıca nye sen yapıyosun bu işleri bırak sevgilin, arkadaşın biri yapsın, olma mı ? ama ama iyiki doğmuşsun bebeğim benim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgilimle birlikte hallettik zaten bebeğim, ama tüm işleri ona yıktığımda eli ayağı dolanıyor onun. Kıyamam ben o salağa, böyle bir yükü atamam omuzlarıma... Arkadaş meselesine gelecek olursak, hiç te öyle o kadar ince düşünen arkadaşım yok. Kalas hepsi.:P

      Ve evet keşke Ankara'da olsaydın, içer içer zıplardık.:)

      Sil
  2. Stres yapma, keyfini çıkar anın.

    Nice mutlu yıllara olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım keyfini çıkartabileceğim bir akşam olur.:) Aslında 16'sı ama Pazar gününe gelmesi açısından erken bir kutlama oldu.:)

      Teşekkür ederim.:)

      Sil
  3. nasılsa olacakların farkındasın onceden hazırlık senın elındeydı..:d

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle ama ne bileyim panikliyorum sorunsuz doğum günü nasıl olur kafamda canlanmıyor ya.:(

      Sil
  4. o olaylar cidden stresin allahını yaşatıyor insana. bilirim, aynısını ben de yaşadım hatta artık bi yerde kutlama işine sırf bu yüzden son verdik. gidiyoruz oturuyoruz bir yere, alman usulü herkes kendi hesabını ödüyor falan. kafam rahat oluyor en azından öteki türlü diken üstü bi modda ahh ahh neler çekiyorum neler :D umarım yarın çok güzel olur, sorun çıkmaz ve muhteşem bi doğum günü geçirirsin. nice sağlıklı ve güzel yıllara ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah hayatım.:) Saatler kaldı ama ben hala paçoz modundayım, hiç içimden gelmiyor ama millete söyledik bir kere...

      Her sene bende öyle yapayım diyorum, son anda işler buraya geliyor.:(

      Sil
    2. sen içini rahat tut bu gün senin doğum günün her şey güzel geçecek ^^

      Sil
    3. Benim doğum günüm yarın aslında.:D Ama bugünden kutluyoruz ^^...
      Yine de söylediğin gbi olur inşallah, stres kaldıracak halim yok bugün hiç...

      Sil
  5. Doğum günün kutlu olsuuuuunnn:) ee 22de doluyo artıkın:)hiç panik yapma güzel olacaktır doğum günün venüs:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 23'ümden gün alıyorum ^^ İyi ki doğdum gördün mü 25 oldum'a 2 sene kaldı ^^ Tek heyecanlandığım yanı da bu.:D

      Sil
  6. Doğum günün kutlu olsun Venüss :)) İyiki doğmuşsun, iyiki blogger olmuşsun, çoook çoook hep mutlu yaşa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Pollyanna.:) Gerçekten iyi ki blogger olmuşum, ama doğmak konusunda aynı şeyi söyleyemicim ahah :)

      Sil
  7. biz arkadaşlarımızın doğum gününü kutlamak için dışarı çıktığımızda herkes kendi yiyip içtiğini ödüyo ya da hesabı bölüşüyoruz bi şekilde.. yoksa diğer türlü zor olur sankii sen de öyle deseydin keşke :D neyse umarım korktuğun gibi olmaz çok güzel geçer vee şimdiden mutlu yıllar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında erken gidicem, adama söylesem nakit çalışsa abi para almadan kimseye bişi verme mi desem ki. Dur ben bi deniyim bu yolu :)

      Sil
  8. Gelen gelir boşver doğum günün bu her sene bi kere kutluyorsun bunun keyfini çıkar.
    Sen şanslısın ben evde annemgille kutlamak zorundayım öyle parti felan veremiyoruz .:D

    Doğum günün kutlu olsun bu arada nice yıllara . :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl sen şanslısın.:( Aslında bugün olmak istediğim yer o bar değil, annemlerin yanı. Hatta neden memlekete gitmedim diye vicdan ypıyorummm

      Sil
  9. vay be etkilendim :)
    takip etmek güzel olacak.
    teşekkürler.

    YanıtlaSil
  10. :)
    Ben teşekkür ederim.:)

    YanıtlaSil
  11. Bence bence sevgilinle evde baş başa bir doğum günü senin için tadından yenmez olurdu.
    Kutlamak isteyen arkadaşlarında bir zahmet Kaldırıp bir yerlerini bir şeyler yapsa daha mantıklı olurdu sanki.
    şimdiden mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  12. Zevk almıyorsan bence hiç yapma parti falan..

    YanıtlaSil
  13. İyi ki doğdun bebeğim :)
    geç kutladım biraz kusuruma bakma :)

    YanıtlaSil